Tietoja

Perustin Right Message Oy:n ja siirryin täysipäiväiseksi yrittäjäksi vuoden 2019 alussa. Alla olen jäsentänyt taitoni ja kokemukseni eri palvelukokonaisuuksien perusteella ryhmiin.

Suomen kieli, journalismi, digimedia, painettu media:

  • Tutkinto Tampereen yliopiston tiedotusopista (nyk. journalistiikka)
  • Yli 10 vuoden kokemus uutis- ja ajankohtaistoimittajan töistä sanomalehdissä, radiossa, televisiossa ja verkkotoimittajana (mm. Yle, Aamulehti, Ilkka, Sveriges Radio)
  • Yli 9 vuoden kokemus sisällöntuotannosta ja lokalisoinnista suomen kielellä mm. viestintä- ja mainostoimistoille, peli- ja ohjelmistokehittäjille sekä viestintä- tai markkinointisisältöjä kaipaaville suorille asiakkaille

 

Englannin kieli, yritysviestintä ja strategia

  • Englannin kielen ja luovan kirjoittamisen opinnot London South Bank Universityssa
  • Yli 11 vuoden kokemus työskentelystä globaaleille, englanniksi toimiville yrityksille sisällöntuotantoon, markkinointiin ja/tai asiakasviestintään liittyvissä tehtävissä
  • Syvällistä työkokemusta eri aloilta laajalla skaalalla, esim käännösala (RR Donnelley Language Solutions), online-pelit (Bwin.Party), henkilöstökoulutus/L&D (Imparta) sekä yritysviestintä (Investis Digital).

 

Teknologia: Olen työskennellyt tiiviissä yhteistyössä mm. hakukoneoptimoinnin, ohjelmistokehityksen ja designin huippuosaajien kanssa osana lukuisia projekteja, joihin osallistuin itse joko projektia vetäen ja/tai sen sisällöstä vastaten. Vaikka oma taustani ei olekaan tekninen, olen ylläpitänyt perustaitoja ja päivittänyt osaamistani, jotta ymmärtäisin nykyteknologian mahdollisuudet ja haasteet. Vuonna 2019 tämä tarkoittaa muun muassa hakukoneoptimoinnin perusteiden hallitsemista, responsiivisen designin ja sosiaalisen median algoritmien ymmärtämistä.

 

Mitä tasa-arvoon, ilmastonmuutokseen, kestävään kehitykseen ja tulevaisuuden teknologioihin tulee, niitä opiskelen omasta mielenkiinnostani. Olen huolestunut planeettamme kantokyvystä ja ihmiskunnan tulevaisuudesta, ja haluaisin auttaa tilannetta myös työpanoksellani. Etsinkin tällä hetkellä aktiivisesti näiden aiheiden kanssa työskenteleviä tai niistä kiinnostuneita asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

 

Jäikö kysymyksiä? Kysy toki!